Ce este

Theta Healing®

Theta Healing® este o tehnica de meditatie dar si o filozofie spirituala, care nu se adreseaza nici unei religii, dar le accepta pe toate. Scopul acestei tehnici este acela de a ne invata sa ne conectam la Energia Creatoare a Tot Ceea ce Exista si totodata reprezinta o metoda de antrenare a mintii, trupului si spiritului.

Prin aceasta practica invatam sa ne conectam si sa fim martorii constientizarilor, vindecarilor, schimbarilor si manifestarilor instantanee din viata noastra si a celorlalti.

Prin meditatie si lucrul cu subconstientul, viata intra intr-un tipar pozitiv.

Cu totii avem deja aceste capacitati si cu totii putem invata sa le folosim in cel mai natural, bun si elevat mod posibil.
Cui i se adreseaza

Theta Healing®

Theta Healing®  ti se adreseaza tie.

Tu, pentru ca ai hotarat ca esti gata sa devii prezent si constient de propria existenta.
Tu, pentru ca esti gata sa iti schimbi viata devenind fauritorul ei.
Tu, pentru ca ai hotarat sa te vindeci si eliberezi de traumele trecutului, de blocaje, convingeri limitative si de suferinta.
Tu, pentru ca ai ales sa devii autentic, fericit si sa descoperi adevarata ta esenta.
Tu MERITI, pentru ca TU esti IUBIRE!
Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a participa la cursurile de ThetaHealing?

SURPRIZA!
Nu exista nici o conditie!!!

Nota*
• Declaratiile de pe aceasta pagina cat si in ceea ce priveste cursurile, nu sunt destinate diagnosticarii, tratamentului, prevenirii sau vindecarii oricarei boli. Aceste informatii sunt furnizate strict in scopuri educationale. Informatiile de pe aceasta pagina, nu ar trebui sa fie considerate in nici un caz un substitut pentru ingrijirea medicala competenta a medicului dumneavoastra sau alt profesionist in domeniul sanatatii.