Theta Healing®

Curs de Baza

Cursul de Baza are ca scop introducerea cursantilor in tehnicile Theta Healing®.

Practica reprezinta inima acestui curs. Aproximativ 75% din continutul cursului este experiential.

Toti cursantii vor experimenta starea meditativa theta care le va permite sa schimbe tiparele de viata mentinute pana in prezent de credinte fundamentale, genetice, istorice si sufletesti, fie ca acestea sunt auto-impuse sau provin din mediul exterior.

De asemenea, in cadrul acestui curs, vor invata cum sa-si identifice propriile credinte negative din subcontient si sa exerseze schimbarea acestora cu unele poztive, atat pentru ei insisi cat si pentru ceilalti participanti la curs.

Prin aceasta practica invatam sa ne conectam si sa fim martorii constientizarilor, vindecarilor, schimbarilor si manifestarilor instantanee din viata noastra si a celorlalti.

Prin meditatie si lucrul cu subconstientul, viata intra intr-un tipar pozitiv.

Cu totii avem deja aceste capacitati si cu totii putem invata sa le folosim in cel mai natural, bun si elevat mod posibil.
Subiecte si exercitii

Theta Healing®

Alte subiecte si exercitii includ:

  • Puterea cuvintelor si a gandurilor
  • Motivele pentru care cream lucruri/boli/evenimente in viata noastra.
  • Cum manifestam ceea ce dorim in viata noastra.
  • Lucrul cu sentimentele
  • Despre suflet

Cursul de Baza este primul si cel care te va certifica ca si practician Theta Healing.

Cursul de baza si Cursul avansat va ofera principalele instrumente pentru a putea face schimbari miraculoase in toate aspectele vietii voastre si a celor din jur.

Theta Healing®

Curs de Baza

Durata curs: 3 zile

Cursul de Baza se desfasoara pe o perioada de 3 zile

Ce primesti la acest curs

Cartea Theta Healing® de Vianna StibalManualul practicianului Certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge USA
Nota*
• Declaratiile de pe aceasta pagina cat si in ceea ce priveste cursurile, nu sunt destinate diagnosticarii, tratamentului, prevenirii sau vindecarii oricarei boli. Aceste informatii sunt furnizate strict in scopuri educationale. Informatiile de pe aceasta pagina, nu ar trebui sa fie considerate in nici un caz un substitut pentru ingrijirea medicala competenta a medicului dumneavoastra sau alt profesionist in domeniul sanatatii.