Theta Healing®

Curs Sapare Profunda

Theta Healing este o modalitate miraculoasa cu ajutorul careia putem ajunge la originea unei probleme/situatii/convingeri/afectiuni prin procesul numit “sapare adanca” (dig deeper).

In acest curs descoperim o abordare care ne permite sa ajungem rapid si cu usurinta la gandurile si credintele profunde din subconstient care ne blocheaza, iar mai apoi sa le eliberam.
Subiecte si exercitii

Theta Healing®

Acest curs este conceput astfel incat, toti practicienii sa fie instruiti in diferitele modalitati de sondare care duc la descoperirea bazelor unei probleme. Fara descoperirea originii, modificarile pot fi doar temporare, iar convingerile negative neeliminate pot reprezenta bariere in calea adevaratei vindecari si manifestari.
Acest curs, va ofera increderea ca va puteti ajuta clientii sa isi inteleaga propriile vieti si comportamente si ii puteti ajuta sa se echilibreze si sa se vindece.
In cadrul acestui curs, veti cunoaste toate tehnicile pentru a descoperi si elibera credintele ascunse prin intermediul carora ne traim viata.
Cursul se axeaza in cea mai mare masura pe practica.

Theta Healing®

Curs Sapare Profunda

Durata curs: 2 zile

Cursul Avansat se desfasoara pe o perioada de 2 zile

Ce primesti la acest curs

Manualul practicianului Certificat oficial inregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge USA
Nota*
• Declaratiile de pe aceasta pagina cat si in ceea ce priveste cursurile, nu sunt destinate diagnosticarii, tratamentului, prevenirii sau vindecarii oricarei boli. Aceste informatii sunt furnizate strict in scopuri educationale. Informatiile de pe aceasta pagina, nu ar trebui sa fie considerate in nici un caz un substitut pentru ingrijirea medicala competenta a medicului dumneavoastra sau alt profesionist in domeniul sanatatii.