Calatoria mea cu Theta Healing®

Nora

Ma numesc Nora-Asfaw Nita, pe scurt Nora.

Am fost intotdeauna pasionata de cum functionam noi, ca oameni, din punct de vedere emotional si mental. Ce anume ne determina caracterul si comportamentul? Care sunt diferentele dintre noi si care sunt asemenarile?

Am fost atrasa de cand ma stiu de latura spirituala a existentei, insa pana sa trec prin anumite experiente, nu i-am acordat deosebita atentie.

Au fost perioade din viata mea in care nu ma regaseam in nimic din ceea ce era in jurul meu. Mai tarziu, am inteles la ce mi-au folosit acele experiente si ce lectii aveau sa ma invete.

Calatoria mea cu Theta Healing®.

La scurt timp dupa ce am devenit sotie, am devenit si mama. O data cu acest nou statut de parinte si in contextul unor intamplari nefericite din jurul familiei mele, au inceput sa iasa la iveala anumite frici pe care le aveam, anxietati care nu ma lasau sa dorm, nu ma lasau sa fiu cea mai buna si elevata forma a mea si efectiv ma simteam blocata. Stiam ca frica te poate paraliza, auzisem teoria, dar nu experimentasem niciodata asemenea trairi marcante.

Din cauza acestor emotii negative, simtite intens timp de un an, sistemul meu imunitar s-a degradat, pentru ca, DA, frica scade capacitatea sistemului imunitar de a functiona optim, iar in mijlocul verii, am contactat un virus gripal agresiv ce mi-a lasat drept “souvenir”, dureri de cap infioratoare care au persistat cateva luni… Stiam instinctiv si constientizam in fiecare zi care sunt cauzele, stiam ca nu asa vreau sa traiesc si stiam ca trebuie sa fac ceva ca sa imi schimb viata, dar ce…

Intr-o excursie la munte, un prieten ne-a povestit intamplator despre un curs. Nu cunostea nici el prea multe detalii, dar pentru mine a fost suficient sa aud acele cateva cuvinte. Nu am stat pe ganduri, am simtit ca era schimbarea de care aveam nevoie si imediat m-am inscris la primul meu curs de Theta Healing®.

M-am indragostit profund de aceasta practica si am urmat curs dupa curs. Toate aspectele vietii mele s-au schimbat intr-un mod miraculos in decurs de un an. Am practicat zilnic pe mine tot ceea ce am invatat la cursurile Theta Healing®, am citit, am ascultat, am privit orice carte, articol, documentar sau material legat de practica spirituala.

Mi-am descoperit pasiunea, linistea, pacea. Usor, incet si sigur, am inceput sa lucrez si cu oamenii din jurul meu, familie, prieteni si mai apoi prieteni ai prietenilor mei, iar in randurile lor au aparut schimbari vizibile si palpabile.

Marturiile celor din jurul meu, m-au facut sa realizez ca, in sfarsit, mi-am gasit drumul si vocatia cautate indelung.

Este de prisos sa mai spun ca durerile de cap au disparut dupa primul curs la care am participat. Viata mea s-a transformat complet in toate aspectele ei: familie, prieteni, sanatate, plan financiar.

Am invatat sa ies de pe modul “pilot automat” si ca pot fi creatoarea propriei mele vieti.

Asadar, daca te simti pregatit sa iti schimbi viata intr-un mod frumos si armonios si sa inveti cum se simte sa fii pe scaunul pilotului, sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii tale fara a face sacrificii, te invit sa ne cunoastem.”

Cursuri si certificari

Theta Healing®

Cursuri Instructor

Baza ADN

Avansat ADN

Sapare profunda

Cursuri Practicant

Baza ADN

Avansat ADN

Sapare Profunda

Relatia cu partenerul

Manifestare si abundenta

Anatomie intuitiva

Jocul vietii

ADN3