Politica de confidentialitate

Politică de Confidențialitate

a S.C. ROYAL HOUSE OF SOUL S.R.L.

Când intrați într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințați informațiile dumneavoastră. Aceste informații prezentate în prezentul document (denumit în continuare „Politică de confidențialitate”) sunt importante. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

Scopul acestei Politici de confidențialitate este vă explice ce date prelucrăm (colectăm, utilizăm, partajăm), de ce le prelucrăm, în ce modalitate le prelucrăm, drepturile dvs. în temeiul GDPR și modalitatea în care vă puteți exercita aceste drepturi. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm aceste informații.

Prin vizitarea site-ului, achiziționarea serviciilor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele de socializare etc), sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate și consimțiți inclusiv la utilizarea datelor dvs. în scopuri de marketing, așa cum am descris mai jos în secțiunile dedicate Marketing-ului. Dacă nu sunteți de acord cu cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați serviciile sau produselor noastre.

Această Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care puteți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru nu se află în controlul nostru. Vă încurajăm să citiți Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a comunica date dvs. personale.

Cine suntem noi?

S.C. ROYAL HOUSE OF SOUL S.R.L. cu sediul în București, Str. Vulcănești nr. 36, camera 1, Sector 4, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/4460/2021 , cod fiscal 43899262,  este responsabilă de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pe care le avem direct de la dvs. sau din alte surse. Societatea noastră este Operator de date cu caracter personal.  Pentru ca datele dvs. să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile și adecvate, tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. personale.

Cine sunteți dvs?

Dumneavoastră, persoana fizică beneficiară a produselor și/sau serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii, vizitatorul site-ului sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu compania noastră, sunteți o persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Ce fel de informații colectăm despre dvs.?

Atunci când vă aflați pe site-ul nostru, când ne transmiteți o solicitare pe e-mail sau ne contactați în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne puteți comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la dvs sau din alte surse, cum ar fi:

 • Numele și prenumele
 • Vârsta
 • Adresa de e-mail
 • Numărul de telefon
 • Adresa de reședință
 • alte informații – după caz

Cele mai multe informații le colectăm direct de la dvs. (de exemplu, prin completarea unui formular de pe site). Majoritatea informațiilor sunt cele descrise mai sus, dar pot exista situații în care colectăm date de la terți (i.e. parteneri, platforme de publicitate), cum ar fi de exemplu, informațiile privind achizițiile și interesele.

Pe lângă informațiile indicate mai sus, este posibil să colectăm și următoarele informații, în funcție de circumstanțe:

 • Modul în care interacționați cu site-ul/site-urile nostru/noastre sau cu reclamele (de exemplu, informații despre cum și când ne accesați site-ul sau ce dispozitiv folosiți pentru a accesa site-ul);
 • Informații furnizate atunci când completați formulare sau chestionare;
 • Conținutul mesajelor trimise prin sisteme de mesagerie și e-mail;
 • Interacțiunile dintre dvs. și noi pe rețelele de socializare (de exemplu, aprecieri, distribuiri, comentarii);

În situația în care efectuați achiziții, se vor colecta anumite informații de plata (datele de pe card), însă vor fi stocate de partenerii noștri procesatori într-un mod pe care noi nu îl putem citi și nu putem avea acces la respectivele date. Noi vom fi doar informați dacă achiziția a fost efectuată cu succes.

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

 • Adresa IP
 • Navigatorul de internet
 • Locația
 • Paginile web pe care le accesați pe site-ul nostru

De ce colectăm aceste informații?

Colectăm informațiile cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • În vederea încheierii sau executării unui contract dintre dvs. și noi;
 • Pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări și a vă furniza serviciul de asistență clienți;
 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul dvs. prealabil sau când există o excepție legală de la obținerea consimțământului;
 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
 • Pentru a ne conforma legislației, ca de exemplu conformarea cu legislația fiscală care ne obligă să păstrăm documentele contabile pe o perioadă de 11 ani;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță;
 • În scopuri analitice și de cercetare;
 • Pentru desfășurarea promoțiilor și a concursurilor;
 • Pentru a preveni infracțiunile, înșelăciunile sau fraudele;

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Putem utiliza următoarele temeiuri legale, în funcție de cazul concret:

 • Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între dvs și noi;
 • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor noastre legitime sau ale altei părți, cu excepția cazului în care prevalează interesele, drepturile sau libertățile dvs. În situația în care utilizăm interesul legitim, efectuăm o analiză a interesului legitim prin intermediul căreia putem în balanță interesul nostru și interesele dvs. În situația în care prevalează interesele noastre, vom utiliza interesul legitim. În situația în care prevalează interesele dvs., nu vom utiliza interesul legitim, iar în măsura în care nu reușim să identificăm un alt temei legal corect, nu vom efectua respectiva activitate de prelucrare.
 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unor obligații legale (ca de exemplu conformarea cu legislația fiscală care ne obligă să păstrăm documentele contabile pe o perioadă de 10 ani sau furnizarea anumitor informații organelor și instituțiilor publice abilitate);
 • Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, rețineți că în situația în care sunteți clientul nostru, putem trimite mesaje promoționale (marketing direct) cu privire la bunuri și servicii similare, fără a avea nevoie de consimțământ, în temeiul art. 12 alin. (3) din Legea nr. 506/20014. Însă, în toate cazurile, vă puteți opune marketingului direct și/sau vă puteți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („Dezabonare”/“Unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail …  .
 • În unele situații, prelucrarea poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale dvs. sau ale altei persoane fizice. Rețineți faptul că obținerea consimțământului nu este obligatorie, iar noi vom proceda la obținerea consimțământului din partea dvs. doar în situațiile în care nu reușit să utilizăm un alt temei legal.

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 3 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi.

După încetarea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică. Reține faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

Cum partajăm informațiile dvs. cu ceilalți?

Putem dezvălui datele dvs., respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele dvs. să fie protejate. În aceste situații, ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul dvs. sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele dvs. către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele dvs. să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, am putea partaja datele dvs. către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor dvs.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dvs. nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la baza consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

Marketing

În măsura în care am obținut consimțământul dvs. prealabil sau sunteți deja clientul nostru, putem utiliza mecanisme de marketing direct și publicitate targhetată, utilizând informațiile colectate despre dvs. cu privire la interese, preferințe, achiziții, vârstă, locație etc. De exemplu, am putea trimite e-mailuri, am putea afișa reclame în interiorul site-ului nostru sau pe social media sau am putea plasa reclame pe site-uri terțe, în aplicații sau pe alte dispozitive conectate la internet.

Ce date colectăm pentru marketing?

În vederea desfășurării activităților de marketing direct sau publicitate targhetată, am putea utiliza următoarele informații:

 • Informații colectate prin intermediul modulelor cookie și a altor tehnologii similare (locație, dispozitiv, navigator, vârstă etc);
 • Achizițiile dvs, modul în care ați interacționat cu bunurile și serviciile noastre și feedback-ul primit din partea dvs;
 • Vârsta, țara, regiunea, sexul;
 • Alte informații obținute de la partenerii noștri terți de marketing, informații pe care le-au obținut cu acordul dvs.

Parteneri de marketing

Partenerii noștri de marketing, precum Facebook, Google și/sau alte agenții ne ajută să transmitem marketing către dvs pe baza informațiilor colectate de ei direct de la dvs și cu acordul dvs. În unele cazuri, partajăm chiar noi informații pe care le-am colectat de la dvs. Ne asigurăm, în toate cazurile, că aceste transferuri sunt legale.

Partenerii noștri pot plasa reclame cu privire la serviciile și produsele noastre, în funcție de datele colectate anterior de la dvs. (interese, preferințe) pe alte site-uri și/sau servicii. De asemenea, partenerii noștri de marketing pot utiliza informațiile colectate despre dvs. pentru a îmbunătăți serviciile și/sau algoritmii (inclusiv algoritmii bazați pe  inteligența artificială).

Această politică de confidențialitate nu cuprinde informații cu privire la modalitatea în care vă prelucrează datele partenerii noștri, dar vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a partenerilor de marketing pentru mai multe informații. Puteți consulta această listă a partenerilor noștri de marketing, împreună cu link-urile către Politica de confidențialitate:

 • Google …
 • Facebook
 • Instagram …

Cum puteți renunța la marketing direct?

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail („dezabonare” sauunsubscribe”) sau prin transmiterea unei cereri în acest sens la adresa de e-mail …

Pentru a dezactiva publicitatea bazată pe interese, vă rugăm să consultați în acest sens Politica noastră privind utilizarea modulelor cookie.

Drepturile dvs.?

Drepturile dvs. conform Regulamentului GDPR sunt următoarele:

 • Dreptul de retragere a consimțământului

Atunci când prelucrarea este bazată pe consimțământul dvs, vi-l puteți retrage în orice moment prin prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de e-mail contact@noranita.ro . Rețineți însă că, în măsura în care am identificat un alt temei legal pentru prelucrarea datelor dvs, vom continua să prelucrăm datele dvs. în baza acelui temei legal. Noi avem posibilitatea legală să utilizăm unul sau mai multe temeiuri pentru prelucrarea datelor dvs.

 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs
 • Dreptul de acces asupra datelor. Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective.
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete. Aveți dreptul de a obține, din partea noastră, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc.
 • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”). În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea datelor dvs.. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm datele dvs. din motive legale. Dacă doriți să ștergem datele dvs., vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.
 • Dreptul la restricționarea prelucrării. Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării datelor dvs.. Acest lucru înseamnă că prelucrarea datelor dvs. este limitată, astfel încât să putem păstra datele, dar să nu le utilizăm sau să prelucra. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor.
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre dvs. către alt operator („dreptul la portabilitate”) Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când prelucrarea s-a bazat pe consimțământul dvs. sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor.
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri cu efecte juridice sau cu efecte semnificative similare asupra asupra dvs.
 • Dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea drepturilor și intereselor dvs.
 • Dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere. Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor din România (https://www.dataprotection.ro/) pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de către noi. Ne puteți contacta folosind datele de contact de mai jos înainte de a depune o plângere la autoritatea relevantă pentru protecția datelor.

Vă rugăm să rețineți că:

 • Vă puteți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Dacă doriți să vă exercitați drepturile, o puteți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail contact@noranita.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primite va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, vă vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă vă vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a vă adresa justiției.
 • Vom încerca să răspundem solicitării în termen de o lună. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a vă identifica într-un termen util.

Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să vă identificăm, iar dvs. nu ne furnizați informații suplimentare pentru a reuși să vă identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs sau doriți să vă exercitați drepturile legale sau aveți orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne puteți scrie la adresa de e-mail … .

Schimbări

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

Întrebări și solicitări

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dvs sau doriți să vă exercitați drepturile legale în legătură cu datele  pe care le deținem sau dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne puteți scrie la adresa de e-mail: contact@noranita.ro